Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Wat kost een christelijke begrafenis

Wat kost een christelijke begrafenis, Lucia Westerlink Uitvaartzorg helpt u verder

Wat kost een christelijke begrafenisEr is altijd één veel voorkomende vraag bij het overleden van een dierbare. Dit is namelijk de vraag wat de kosten zullen zijn voor de uitvaart. Wij van Lucia Westerlink Uitvaartzorg zijn erg transparant in onze werkwijze en de kosten voor de uitvaart. Daarom kunt u bij ons goed terecht als u benieuwd bent naar wat een christelijke begrafenis kost. Lucia Westerlink Uitvaartzorg is een ervaren uitvaartonderneming die veelal actief is in het gedeelte van Nederland boven de rivieren. En omdat wij hier bekend zijn met de omgeving, weten wij veel af van de mogelijkheden die wij u aan kunnen bieden. Het is immers ons doel om een prachtige en waardige afscheid voor uw dierbare te verzorgen, zoals de overledene en de nabestaanden die voor ogen hadden. Wilt u meer weten over onze uitvaarten en de kosten die erbij komen kijken, lees dan verder.

Op onze website vindt u veel informatie over wat een christelijke begrafenis kost

U kunt op onze website namelijk al verschillende opties bekijken voor een begrafenis. Wij hebben onder andere verschillende begrafenis pakketten waar u uit zou kunnen kiezen. Een budget begrafenis pakket is mogelijk vanaf €2295,- een ingetogen begrafenis pakket vanaf €3095,- en een uitgebreid begrafenis pakket vanaf €4250,-. Deze kosten kunnen echter verschillen. De kosten van een begrafenis zijn namelijk verschillend per gemeente. Daarom kunnen wij vooraf nooit met zekerheid zeggen wat de exacte kosten voor een begrafenis zijn. Wel vindt u op onze website losse producten waar de prijs duidelijk bij aangegeven staat. Wij zullen aan de hand van uw persoonlijke wensen en uw eigen budget een waardig afscheid verzorgen voor uw dierbare. Een persoonlijke afscheid, die uw overleden dierbare verdient heeft. Wilt u meer weten over onze uitvaartzorg, dan horen wij dat graag. U kunt ons bereiken via de contact pagina of via onze Facebook pagina.

Chat openen
Stuur een bericht
Welkom, kan ik je helpen?