Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Onze missie

Het is onze missie om specifiek aan te sluiten bij de persoonlijke wensen van overledene en nabestaanden en deze zoveel mogelijk te verwezenlijken. Of u nu kiest voor een crematie of een begrafenis, wij omringen u met de beste zorg.

Een uitvaart regelen doen wij persoonlijk, integer en met warmte.

Lucia Simao

Lucia Simao

Naast uw persoonlijke uitvaartverzorger ben ik ook stervens- en ritueelbegeleider. Als ritueelbegeleider geef ik begeleiding in het inhoud geven van het laatste afscheid na overlijden.

Dankbaar

“Mijn doel is om licht en warmte te brengen in mijn werk. De ene keer werk ik met kinderen, dan weer met mensen in hun laatste levensfase, maar ook met iemand die een dierbare heeft verloren. Je kan zoveel betekenen in deze fase van iemands leven. Het is zo bijzonder om te voelen dat ik door de zorg en aandacht die ik in mijn werk breng, andere kracht en energie kan geven. Ik werk ook als vrijwilliger in een hospice. Als ik klaar ben met werken ga ik nog net niet zwevend op mijn fiets naar huis. Het is zo mooi werk, dat ik er energie van krijg.”

Emotioneel

“Wanneer ik met mijn werk bezig ben, dan stap ik in en uit iemands wereld. Hierdoor kan ik werk en privé gescheiden houden. Soms duurt het wel dagen voordat iemand overlijdt. Ik ben er niet de hele tijd bij, dat zou niet kunnen, maar ik los de familie wel af tijdens deze periode. Het is soms best heftig, maar ik ben nooit bang, en verdriet kan ik niet uitsluiten en dat vind ik ook niet nodig. Je mag best je emotie tonen. Niet meehuilen natuurlijk, maar aangeven dat je het er ook moeilijk mee hebt, dat is helemaal niet erg. Als de dag komt dat het mij niet meer raakt, dan is dat het moment dat ik moet stoppen.”

Ik ben er voor iedereen die mijn hulp nodig heeft. Ik werk door heel het land, dus als iemand mij nodig heeft dan kom ik eraan.

U bent bij mij in goede handen.

Chat openen
Stuur een bericht
Welkom, kan ik je helpen?