Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Kosten goedkope crematie

Kosten goedkope crematieKosten goedkope crematie van Uitvaartzorg Lucia Westerlink

Niets is belangrijker bij het overlijden van een dierbare dan een goed afscheid. En wij van Lucia Westerlink Uitvaartzorg geloven erin dat u dit kunt doen aan de hand van elk budget. Wanneer u de uitvaart door ons laat verzorgen, nemen wij alle zorgen uit de handen van u en uw naasten. Wij zullen u omringen met de warmte en de liefde die u nodig heeft tijdens deze zware en emotionele periode. Heeft u interesse in uitvaartzorg Lucia Westerlink, en zou u de uitvaart door ons willen laten verzorgen? De kosten van een goedkope crematie kunt u vinden op onze website. Hieronder kunt u verder lezen voor meer informatie.

Een goedkope crematie met overzichtelijke kosten laat u verzorgen door Uitvaartzorg Lucia Westerlink

Op onze website kunt u al door ons samengestelde pakketten vinden voor het laten verzorgen van een crematie. De crematie alleen al heeft kosten die lopen van €425,- tot €1500,-. Dit hangt dan af van welk crematorium u kiest. Bij de uitvaart komen echter vele andere kosten kijken. Wij zullen u hierover duidelijk informeren en overzichtelijk de kosten aan u doorgeven. U kunt bijvoorbeeld een budget crematie pakket bestellen voor maar €1650,-. Ook hebben wij nog een ingetogen en uitgebreid pakket waar u uit kunt kiezen. Deze kunt u natuurlijk nog aanpassen aan de hand van uw eigen wensen en voorkeuren. Bovendien kunt u aan de hand van verschillende stappen de uitvaart zelf in elkaar zetten. Dit doet u hier.

Meer informatie en contact met Uitvaartzorg Lucia Westerlink

Wij raden het u sterk aan om al uw persoonlijke wensen voor de uitvaart te delen met uw nabije omgeving. Zo voorkomt u veel rust tijdens een emotionele en onrustige periode. Voor de rest kunt u vrijwel alle informatie over Uitvaartzorg Lucia Westerlink vinden op onze website. Als u nog vragen heeft, kunt u ons altijd contacteren. U vindt onze contactgegevens onderaan de website. Wellicht heeft u interesse in onze Facebook.

Chat openen
Stuur een bericht
Welkom, kan ik je helpen?