Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Kosten goedkope begrafenis

Kosten goedkope begrafenisKosten goedkope begrafenis van Uitvaartverzorger Lucia Westerlink

Het is van enorm belang voor u en uw naasten om een goed verzorgde begrafenis te krijgen van de overleden dierbare. Een uitvaart moet immers het leven van de overledene reflecteren, en het leven vieren. Zo kan iedereen met een fijn en warm gevoel terugkijken op de uitvaart. Wij van Lucia Westerlink Uitvaartzorg kunnen u hier bij helpen. Wij zullen u en uw naasten omringen met de warmte en de liefde die u tijdens deze zware en emotionele periode nodig heeft. Daarbij zullen wij aan de hand van onze creativiteit, zorgzaamheid en deskundigheid dé uitvaart verzorgen waar iedereen een fijn gevoel bij heeft. Die verzorgen wij aan de hand van uw persoonlijke wensen en uw eigen budget. De kosten van een (goedkope) begrafenis kunt u op onze website vinden. Zou u de begrafenis willen laten verzorgen door Uitvaartzorg Lucia Westerlink? Lees dan verder, of kijk alvast op onze website.

 

Kosten goedkope begrafenisDe kosten van een goedkope begrafenis vindt u op onze website

U kunt namelijk samengestelde begrafenis pakketten vinden op onze website. De opties zijn onder andere een budget, een ingetogen en een uitgebreide uitvaart. Omdat een begrafenis in verschillende regio’s kunnen variëren in de kosten, kunnen deze in uw gebied hoog uitvallen. Wij zullen echter samen met uw persoonlijke wensen en uw eigen budget ervoor zorgen dat de uitvaart niet duur hoeft te zijn. Een budget begrafenis pakket kan bij ons besteld worden vanaf €2295,-. Natuurlijk kunt u hierin variëren met uw wensen. Ook kunt u via een stappenplan aan de hand van uw eigen keuzes een uitvaart in elkaar zetten. Dit doet u door hier te klikken. Heeft u voor de rest nog vragen? Neem contact met ons op aan de hand van de gegevens op de contact pagina. Wij horen enorm graag van u. Wellicht heeft u interesse in onze Facebook pagina, voor de laatste posts van onze uitvaartzorg.

Chat openen
Stuur een bericht
Welkom, kan ik je helpen?