Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Kosten crematie

Kosten crematie van Lucia Westerlink Uitvaartzorg

Er staat u een zware periode tegemoet wanneer er een dierbare van u is overleden. Maar daarbij is het wel enorm belangrijk dat u en uw nabije omgeving een mooie en gepaste afscheid nemen van de overleden dierbare. Zo kunt u later met een fijn, goed en warm gevoel terugkijken op het afscheid. En wij van Lucia Westerlink Uitvaartzorg kunnen u daar mee helpen. Wij zullen u namelijk omringen met de warmte, liefde en zorg die u nodig heeft tijdens deze zware periode. Bij Lucia Westerlink Uitvaartzorg staan integriteit, warmte en een persoonlijke benadering voorop. Daarbij hanteren wij een transparante handelswijze. Zou u een uitvaart willen laten verzorgen door Lucia Westerlink uitvaartzorg? U kunt de kosten van de crematie eenvoudig vinden op onze website.

De kosten van de crematie vindt u eenvoudig op onze website

Kosten crematieWij geloven er in dat u een uitvaart kunt organiseren met elk budget en aan de hand van uw persoonlijke wensen. Overleg goed met uw omgeving wat uw wensen zijn, en doe dit tijdig. Zo zorgt u dat er rust ontstaat tijdens een zware periode. Op onze website kunt u gemakkelijk en snel een financieel voorstel aanvragen, om aan de hand van uw wensen een kostenplaatje opgelegd te krijgen. Ook vindt u crematie pakketten op onze website. Dit zijn pakketten met vooraf vastgestelde specificaties. Natuurlijk kunt u deze naar uw eigen wensen en budget verder aanpassen. Heeft u verder nog vragen over het laten verzorgen van een uitvaart door Lucia Westerlink Uitvaartzorg? Alle informatie vindt u op onze website. Vindt u niet waar u naar zoekt, dan horen wij dat graag van u. Neem contact met ons op aan de hand van de gegevens onderaan de website. Wij helpen u graag verder. Wellicht bent u geïnteresseerd in onze Facebook pagina.

Chat openen
Stuur een bericht
Welkom, kan ik je helpen?