Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Crematie Amsterdam

Mooie crematie in Amsterdam met Lucia Westerlink uitvaartzorg

Bent u opzoek naar een een waardige uitvaart in de regio Amsterdam? Dan bent u bij ons, Lucia Westerlink Uitvaartzorg in Amsterdam, aan het goede adres. Bij ons kunt u rekenen op een prachtige uitvaart waar u rustig afscheid kunt nemen van uw geliefde. Het is onze missie om aan te sluiten bij de wensen van de overledene en de nabestaanden. Wij omringen u met de beste zorg, of u nou kiest voor een crematie of een begrafenis. Bij ons staan integriteit, een persoonlijke benadering, warmte en transparantie voorop. Wij zorgen ervoor dat uw crematie in Amsterdam  naar uw wensen is. U voelt zich op uw gemak wanneer u kiest voor Lucia Westerlink Uitvaartzorg en u kunt trots terugkijken naar de begrafenis/crematie van uw dierbare. Lucia Westerlink Uitvaartzorg is gevestigd in Amsterdam maar wij zijn actief in het grootste gedeelte van Nederland, boven de rivieren.

Crematie Amsterdam

Wat kunt u bij Lucia Westerlink Uitvaartzorg verwachten?

Lucia Westerlink haar doel is om licht en warmte te brengen in haar werk. Ze is er voor iedereen die haar hulp nodig heeft. U bent bij haar in goede armen. Lucia Westerlink uitvaartzorg heeft al 7 jaar werkervaring en heeft 10 medewerkers. Volgens recensies op Trustoo heeft Lucia licht gebracht in een periode dat het heel moeilijk werd. Op onze website kunt u rouwbloemen, kisten, vervoer en zo nodig streamingsdiensten uitzoeken. Dit regelen wij dan allemaal zodat u dat zelf niet hoeft te doen. Qua vervoer hebben wij veel verschillende rouwauto’s, een loopkoets en fietsen. Ook kunt u kiezen uit veel soorten bloemstukken in verschillende kleuren, vormen en groottes.  Voor elk budget kunnen wij wel iets regelen zodat uw begrafenis/crematie bijzonder is. Als u nog vragen heeft of als er nog onduidelijkheden zijn dan kunt u contact met ons opnemen.

Chat openen
Stuur een bericht
Welkom, kan ik je helpen?