Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Christelijke uitvaart onderneming

Christelijke uitvaart onderneming, Lucia Westerlink Uitvaartzorg

Christelijke uitvaart onderneming

Zoekt u naar een christelijke uitvaart onderneming die een afscheid voor uw dierbare verzorgd, met altijd een oog op de Heer? Lucia Westerlink Uitvaartzorg helpt u enorm graag verder met het verzorgen van een gepast en waardig afscheid voor uw dierbare. Wij weten als geen ander hoe moeilijk en hectisch de periode van het overlijden van een dierbare is. Daarom gaan wij ervoor zorgen dat u begeleid wordt, en de nodige zorg krijgt. U zult namelijk de tijd en ruimte krijgen om te rouwen, terwijl wij alles omtrent de uitvaart gaan regelen. Wij staan bovendien dag en nacht voor u klaar. U kunt ons ten alle tijden contacteren om vragen te stellen of uw laatste wensen bij ons achter te laten voor de uitvaart. Wij werken namelijk met uw wensen als uitgangspunt. Zo komt er een unieke en persoonlijke uitvaart tot stand. Wilt u meer weten over onze uitvaartzorg, lees dan verder.

Laat een uitvaart verzorgen door de christelijke uitvaart onderneming, Lucia Westerlink Uitvaartzorg

Bij Lucia Westerlink Uitvaartzorg heeft u een breed aantal van mogelijkheden bij een uitvaart. Zo kunt u kiezen uit een begrafenis of een crematie. Dit is de eerste keuze die gemaakt moet worden. Als kosten een rol spelen, dan is de crematie vaak een betere optie voor u. Een crematie kunt u bij ons al laten verzorgen voor €1650,-. Bij een begrafenis komen meer kosten om de hoek kijken. U vindt onze uitvaart pakketten door hier te klikken. Ongeacht het type uitvaart, heeft u altijd de mogelijkheid om het te personaliseren naar uw eigen wensen. Het is een afscheid van het leven van uw dierbare, en niets is mooier dan een persoonlijke uitvaart. Een afscheid waar u met een fijn gevoel op terug kunt kijken.

Wellicht heeft u interesse in onze Facebook pagina.

Chat openen
Stuur een bericht
Welkom, kan ik je helpen?