Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Christelijke begrafenisondernemer

Christelijke begrafenisondernemer Uriël Uitvaarzorg 

Christelijke begrafenisondernemerAls u op zoek bent naar een christelijke begrafenisondernemer, dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Het overlijden van uw dierbare is moeilijk en emotioneel. U belandt in een lastige periode waarin u allerlei beslissingen moet nemen. Uriël Uitvaartzorg wil u graag bij staan in deze moeilijke tijd. U kunt bij ons terecht voor de beste zorg rondom een uitvaart. Het is onze missie om specifiek aan te sluiten bij de persoonlijke wensen van de overledene en de nabestaanden. 

Bij Uriël Uitvaartzorg staan integriteit, warmte, een persoonlijke benadering en transparantie centraal. Wij vinden dat u zelf of als familie de ruimte moet krijgen om keuzes te maken op basis van eigen wensen en eigen budget. Als uitvaartonderneming zijn wij actief in het grootste gedeelte van Nederland. Neem contact met ons op wanneer u een uitvaartverzorger nodig heeft. Waar is niet belangrijk, wij komen graag langs voor een persoonlijk gesprek.

Bij Uriël Uitvaartzorg wordt u omringd met de beste zorg 

Als eerste moet u vaak de beslissing nemen of u een crematie wilt organiseren of een begrafenis. Vaak verteld uw gevoel wel wat u graag wilt of wat uw dierbare graag had gewild. Misschien heeft u hier van te voren ook al afspraken over gemaakt. De kosten kunnen soms ook een belangrijke rol spelen. Het is dan goed om u hierover te laten informeren. Wij kunnen u advies geven over de kosten en verzekeringen van een uitvaart. 

Het doel bij Uriël Uitvaartzorg is om licht en warmte in ons werk te brengen. Wij zijn er voor iedereen die onze hulp nodig heeft. Bij ons wordt u omringd met de beste zorg. Wij denken met u mee bij het vormgeven van de uitvaart. Wanneer u vragen heeft of meer informatie wilt over onze mogelijkheden, neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden uw vragen en staan klaar om u te ondersteunen.

Chat openen
Stuur een bericht
Welkom, kan ik je helpen?