Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Christelijke begrafenisondernemer Amsterdam

Christelijke begrafenisondernemer Amsterdam vindt u bij Uriël Uitvaartzorg 

Christelijke begrafenisondernemer AmsterdamBij Uriël Uitvaartzorg geloven wij dat u zelf of als familie keuze moet kunnen maken op basis van eigen wensen en eigen budget. Bij ons kunt u terecht voor de beste zorg rondom een uitvaart waar u oprecht met trots op kunt terugkijken. Het is onze missie om specifiek aan te sluiten bij de persoonlijke wensen van overledene en nabestaanden en deze zoveel mogelijk te verwezenlijken. Wij omringen u met de beste zorg. Belangrijke waarden voor ons zijn integriteit, warmte, een persoonlijke benadering en transparantie. 

Ik om graag vrijblijvend langs om uw uitvaartwensen te bespreken. Vaak spelen er veel vragen. Wat komt er allemaal op u af en wat moet u regelen? Daar kan ik u in ondersteunen. Als eerste komt er al de keuze voor een begrafenis of een crematie. Kosten kunnen een belangrijke rol spelen, laat u hier dan eerst over informeren. Uw gevoel vertelt u vaak wat u wilt. 

Licht en warmte 

Mijn doel bij Uriël Uitvaartzorg is om licht en warmte te brengen in mijn werk. Ik vind het fijn dat ik zoveel kan betekenen in deze fase van iemands leven. Ik werk door heel het land, dus als iemand mij nodig heeft dan kom ik eraan. Waar dan ook, dus ook in Amsterdam. De kosten kunnen heel erg verschillen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een particulier graf, maar ook voor een algemeen graf en een dienst in de kerk. Hiermee kunnen de kosten lager zijn dan met een crematie met een aula en uitgebreide catering. 

Ook steeds meer mensen kiezen tegenwoordig voor een natuurbegraafplaats. U kunt vast de mogelijkheden bekijken voor het samenstellen van een crematie of begrafenis. Natuurlijk kom ik ook graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U kunt altijd contact met mij opnemen voor vragen of wanneer u meer wilt weten over uw opties. 

Chat openen
Stuur een bericht
Welkom, kan ik je helpen?