Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Christelijke begrafenis laten verzorgen

Christelijke begrafenis laten verzorgen door Uriël Uitvaartzorg 

Christelijke begrafenis laten verzorgenWilt u een christelijke begrafenis laten verzorgen? Dan bent u bij Uriël Uitvaartzorg op de goede plek. Wij begrijpen dat u in een moeilijke en emotionele periode bent belandt. Op dit moment is het lastig om belangrijke beslissingen te nemen over de begrafenis. Daarom staan wij voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor de beste zorg rondom een uitvaart. Bij ons vindt u integriteit, warmte, een persoonlijke benadering en transparantie. 

De missie van Uriël Uitvaartzorg is om specifieke aan te sluiten bij de persoonlijke wensen van de nabestaanden en de overledene. Wij geloven er dan ook in, dat u zelf als familie de ruimte moet krijgen om keuzes te maken op basis van uw eigen wensen en budget. Voor het organiseren van een begrafenis zijn er verschillende mogelijkheden. Als u hier klikt vindt u vast een aantal van onze voorstellen, dit zijn enkele mogelijkheden van begrafenis samenstellingen.

Licht en warmte vindt u bij Uriël Uitvaartzorg 

Uriël Uitvaartzorg komt graag vrijblijvend bij u langs. Hier kunnen we dan een voorstel voor een begrafenis op maat maken. Wij zijn actief in het grootste gedeelte van Nederland, dus neem gerust contact met ons op. Dan komen wij naar u toe. Voor een begrafenis zijn verschillende mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een algemeen graf of een particulier graf. Ook kiezen steeds meer mensen tegenwoordig voor een natuurbegraafplaats. Hier krijgt uw dierbare een mooi plekje in de natuur.

Ons doel is om licht en warmte in ons werk te brengen. Heeft u hulp nodig of heeft u allerlei vragen, neem dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over onze mogelijkheden en beantwoorden uw vragen. Op onze website kunt u vast een voorstel aanvragen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wij betekenen graag iets voor u in deze periode, daarom horen wij graag van u. 

Chat openen
Stuur een bericht
Welkom, kan ik je helpen?