Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Terug naar ons blog

Begraven op een Natuurbegraafplaats

Gepubliceerd op:

Wat tegenwoordig steeds populairder begint te worden is het begraven op natuurbegraafplaatsen. Naast dat nabestaanden aangeven het fijn te vinden om in de vrije natuur (rust) een bezoek te brengen aan hun dierbare, is natuurbegraven in verhouding zeker niet duur. Men betaalt een eenmalig bedrag voor eeuwigdurend grafrecht. En er zijn geen kosten voor verlengingen, grafmonument of onderhoud. Het natuurgraf wordt ingeschreven in het Kadaster om dit grafrecht te waarborgen. Op de website www.natuurbegravennederland.nl vind je de natuurbegraafplaatsen in de provincies Zuid Holland, Brabant en Twente. En op de site www.natuurbegraven.nl de natuurbegraafplaatsen in de provincies Friesland en Groningen. Er zijn verder nog natuurbegraafplaatsen in Drenthe/Hillig Meer, Overijssel/Hoogengraven, Gelderland de Polberg en Westerwolde, de Achterhoek/Slangenburg en op de Veluwe/Heidepol. In ons werkgebied is nu zeer recent in Noord-Holland nabij Alkmaar een nieuwe natuurbegraafplaats gekomen. Namelijk Geestmerloo in de natuur bij Alkmaar.

 

 

 

 

 

0
Chat openen
Stuur een bericht
Welkom, kan ik je helpen?